Handel

Decoratieve plaatmaterialen

Specialist in decoratieve plaatmaterialen

De handel in decoratieve plaatmaterialen wordt met een landelijke dekking in Nederland verzorgd vanuit zes vestigingen. Deze groothandels leveren een actueel aanbod plaatmaterialen voor interieurtoepassingen in een snel veranderende en trendgevoelige markt. Vanuit een met zorg samengesteld voorraadprogramma zijn de materialen grotendeels uit voorraad leverbaar en bieden naast een vari√ęteit aan decoren en structuren, diverse functionaliteiten voor vele toepassingsgebieden.

Opdrachtgevers, voorschrijvende- en verwerkende partijen kunnen in showrooms, door middel van collectiemappen en stalenservices de materialen zien en voelen om te komen tot een geschikte materiaalkeuze. Specialistische adviseurs kunnen ondersteunen in het materialisatieproces om te komen tot een kwalitatief en esthetisch wenselijk eindproduct.

Lopik

3 sep 1990

Den Bosch

6 mrt 1998

Steenwijk

26 jun 2002

Nederweert

7 sep 2004

Zaandam

22 feb 2008

Lochem

16 feb 2021

Handel

Interieurbouw-benodigdheden

Toeleverancier in interieurbouw-benodigdheden

Dekoriet International is een servicegerichte groothandel actief in de verkoop van interieurbouwbenodigdheden in Nederland. Dekoriet belevert de interieurbouwbranche met een assortiment dat bestaat uit twee soorten artikelen, namelijk: meubelcomponenten met een esthetische waarde zoals: spoelbakken, waterkranen en tafelonderstellen. En werkplaatsbenodigdheden zoals: kantenband, meubelbeslag en lijmen. Dekoriet levert vanuit een eigen magazijn in Nieuwegein en beheerst hierdoor het volledige bedrijfsproces.

Nieuwegein

22 dec 2010

Handel

Massief hout en fineer

Moderne houthandel voor het interieur

Van Laere hout is een moderne en deskundige houthandel in edelgefineerd plaatmateriaal en massief houten materialen. Uit voorraad levert Van Laere hout een breed scala aan houtsoorten verwerkt tot gangbare massieve plaatmaterialen, geschaafd plankhout en gefineerd plaatmateriaal. Deze voorraadproducten liggen opgeslagen in geconditioneerde magazijnen en kunnen binnen enkele werkdagen door heel Nederland geleverd worden. Tevens biedt Van Laere hout opdrachtgevers, voorschrijvende- en verwerkende partijen specialistisch advies en de mogelijkheid producten naar wens samen te stellen en op aanvoer te leveren.

Haaften

9 jan 2009