Maatwerk

Akoestische plaatmaterialen

Interieur-akoestiek

Matude is een gespecialiseerde groothandel in interieur akoestiek en toeleverancier van akoestisch advies en akoestische plaatmaterialen. Vanuit een technische meting van de akoestische prestaties in een bestaande of te ontwikkelen binnenruimte, wordt een passend advies uitgebracht hoe een akoestisch en aangenaam klimaat te realiseren is. Vervolgens kan uit voorraad of op specificatie het juiste akoestisch absorberende materiaal geleverd worden met een gewenste esthetische uitstraling.

Montfoort

12 dec 2017

Matude B.V Montfoort

Maatwerk

Binnendeuren voor de utiliteitsbouw

Hoogwaardige binnendeuren voor de utiliteitsbouw

Waardenborg B.V. is een specialistische toeleverancier van hoogwaardige binnendeuren. Met een ruim aanbod aan mogelijkheden biedt zij maatwerk totaaloplossingen bestaande uit een kozijn, binnendeur en hang- en sluitwerk. Deze oplossingen zijn leverbaar met diverse functionaliteiten als het gaat om bijvoorbeeld: geluidsisolerende en brandwerende prestaties. Ook is het mogelijk losse maatwerk binnendeuren te leveren.

Vanuit haar eigen productiefaciliteit levert Waardenborg een select programma snel leverbare deuren. Dit maakt Waardenborg een stabiele en betrouwbare partner voor zowel kleine als grote series binnendeuren welke leverbaar zijn vanaf 10 werkdagen.

Lopik

19 dec 2000 (22 mrt 1996)

Maatwerk

Maatwerk interieurpanelen

Toeleverancier van maatwerk in interieurpanelen

Oldevuuren is een toeleverancier van interieurpanelen op maat voor elke fase van het productieproces van de interieurbouw. Conform specificatie levert Oldevuuren beschikbare plaatmaterialen gecombineerd met de nodige bewerkingen om tot maatwerk panelen te komen. Om het bestelproces van maatwerk zo efficiënt mogelijk te maken heeft Oldevuuren een online configurator ontwikkeld waarmee gebruikers eenvoudig en snel offertes kunnen opvragen en kunnen bestellen. Oldevuuren werkt samen met vaste partners die werken volgens de nieuwste en bewezen technieken, wat leidt tot hoogwaardige eindproducten met stabiele levertijden.

Lopik

15 dec 2015