Vacature Product Owner

 

Ben jij de ambitieuze Product Owner die wij nodig hebben? Let us know! Bij de Legit Forum Groep zijn we namelijk op zoek naar een Product Owner die onze 8 webshops vanaf het fundament wilt vernieuwen. Onder de vrij traditionele groep afnemers van interieurbouwers en architecten is er een verschuiving gaande van offline naar online zaken doen. Hierdoor is de klantverwachting met betrekking tot de online omgevingen veranderd. Als Product Owner word jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw digitaal platform dat aansluit bij de wensen van de klant. Je bent de spin in het web bij de ontwikkeling van het online landschap, waarin jij de stem van de klant vertegenwoordigt, nieuwe en frisse ideeën inbrengt en een team aanstuurt om tot een goed product te komen.

 

Wat ga je doen?

 • Je gaat in gesprek met de klant en collega’s om de behoeften en gebreken vast te stellen;
 • Je vertaalt de behoeften naar ideeën, een juiste visie en uiteindelijk bruikbare user-stories;
 • Je stuurt het scrum-team van software-ontwikkellaars en designers aan en bent het aanspreekpunt voor vragen of overleg;
 • Je bewaakt en managet de backlog, strategie, scope, budgetten en stakeholders;
 • Je test de deliverables en keurt deze goed of af;
 • Je bereidt de organisatie voor op de implementatie van de door jou gerealiseerde functionaliteiten;
 • Je zal werken vanuit diverse vestigingen, o.a. in Lopik (Utrecht), Den Bosch, Amsterdam en Zwolle.

 

Wie ben jij?

In deze functie ben jij eigenaar van het project en vertegenwoordiger van de klant. Met een commerciële, kritische en analytische blik achterhaal jij continu de huidige behoeften en trends en weet jij dit om te zetten in concepten. Door jouw kennis van de markt van maatwerk interieurbouwers en architecten, weet je in te spelen op de wensen van de klant. Je hebt een nieuwsgierige, doortastende en onderzoekende houding en werkt pragmatisch en systemisch. Daarnaast ben je communicatief vaardig en een kei in het enthousiasmeren van stakeholders voor je ideeën. Met deze instelling kun je een scrum-team probleemloos aansturen in het verwezenlijken van het product. Daarvoor is kennis van en ervaring met SCRUM een pré.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een informele werksfeer met een ondernemende hands-on mentaliteit;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 32 tot 40 uur per week met flexibel in te delen werkdagen en –uren;
 • Mogelijkheden om persoonlijk te ontwikkelen en je carrière vorm te geven;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur jouw cv en een motivatie naar hr@legitforum.nl. Voor vragen kun je ons bereiken door te mailen of te bellen naar Rainier van Tilburg op 06 – 86 87 12 14.

 

Wie zijn wij?

De Legit Forum Groep is een familiebedrijf bestaande uit 16 werkmaatschappijen. Al deze bedrijven richten zich op het veraangenamen van interieurs in gebouwen. Of eigenlijk op de bedrijven en personen die maatwerk interieurs ontwerpen, produceren en plaatsen. Gebouwen worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals: vrije tijd, wonen, werken, horeca, zorg, et cetera. Ieder doelgebruik vraagt daarbij om specifieke eigenschappen en esthetiek als het gaat om interieur-vraagstukken. De Legit Forum Groep levert voor al deze toepassingen een breed scala aan producten en diensten waarmee tot passende oplossingen kan worden gekomen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.